Blog

Proč mít majetek v něčem hmotném? Kde byste chtěli mít peníze, pokud by se stát rozhodl svůj dluh vyřešit měnovou reformou? Současné dluhy států jsou nesplatitelné. V minulosti se obrovské zadlužení řešilo hyperinflací a měnovou reformou.

Svět po válce na Ukrajině bude jiný. Mění se mocenské rozložení světa, mění se finanční systém. Zavedení digitálních měn centrálních bank s válkou sice vůbec nesouvisí, o jejím vzniku se hovořilo dávno před ní, ale do změn může zapadat.

Inflace je často skloňovaná a každý ji bere jako normální součást života. Je to tak správně, pokud je inflace kolem 2 % dá se s tím žít.

Investování nezačíná studiem jednotlivých produktů. Začíná ve vaší hlavě, kde si nejdříve musíte ujasnit a nejlépe i sepsat své životní a potažmo finanční cíle.

Vše se pohybuje v cyklech, v přírodě se střídají roční období, v lidském životě se jednou daří, jednou nedaří a stejně tak i v ekonomice se střídají období růstu a období poklesu.

Marcela Jahodová, finanční poradce, Křičkova 2845/11, Hodonín, 695 01, +420 776 230 405
Vytvořeno službou Webnode Cookies
Vytvořte si webové stránky zdarma! Tento web je vytvořený pomocí Webnode. Vytvořte si vlastní stránky zdarma ještě dnes! Vytvořit stránky